TR: BİTTER ÇİKOLATALI SOS VE BROWNIE PARÇALARI, BİTTER ÇİKOLATALI VE MADAGASKAR VANİLYALI YARIM YAĞLI DONDURMA · İçindekiler: MADAGASKAR VANİLYALI YARIM YAĞLI DONDURMA (%36) (Süt Yağı %6,9) [Su, süt kreması, koyulaştırılmış yağsız süt, şeker, peyniraltı suyu konsantresi (süt ürünü), glukoz şurubu, stabilizörler (guar gam, keçiboynuzu gamı, sodyum karboksi metil selüloz, karragenan), emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri), aroma vericiler, renklendirici (karotenler), vanilya ekstraktı (%0,0035)], BİTTER ÇİKOLATALI YARIM YAĞLI DONDURMA (%36) (Süt Yağı %3,3) [Peyniraltı suyu konsantresi (süt ürünü), su, şeker, koyulaştırılmış yağsız süt, süt kreması, glukoz şurubu, bitter çikolata (%5) [kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör (soya lesitini)], kakao tozu, emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri), stabilizörler (guar gam, keçiboynuzu gamı, sodyum karboksi metil selüloz, karragenan), renklendirici (pancar kökü kırmızısı)], BİTTER ÇİKOLATALI SOS (%24) [Glukoz şurubu, su, dekstroz, yağsız süt tozu, kakao tozu, bitter çikolata (%5) [kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, kakao tozu, emülgatör (soya lesitini), aroma verici], karamelize şeker, aroma vericiler, stabilizör (pektin), renklendirici (amonyum sülfit karamel)], BROWNIE PARÇALARI (%4) [Şeker, su, bitkisel yağ (ayçiçek), pastörize bütün yumurta, buğday unu (gluten), kakao tozu, mısır nişastası, kabartıcılar (sodyum bikarbonat, sodyum asit pirofosfat), tuz, pasta jeli [su, emülgatörler (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri, yağ asitlerinin poligliserol esterleri), taşıyıcılar (sorbitol, propilen glikol), gliserin, bitkisel yağ (ayçiçek), stabilizör (potasyum hidroksit)], aroma verici, yağsız süt tozu.] Eser miktarda yer fıstığı, antep fıstığı, fındık, ceviz, badem ve diğer sert kabuklu meyveler içerebilir. (-18°C)’de muhafaza edilmelidir. Lütfen çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız. Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve Parti Numarası (L) ambalajın üzerindedir. Ürünlerimizde domuz yağı ve domuzdan elde edilen hiçbir katkı maddesi yoktur.