TR: ÇİLEKLİ, KAKAOLU VE VANİLYALI BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ · İçindekiler: VANİLYALI BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ (%34) [Su, peyniraltı suyu konsantresi (süt ürünü), şeker, koyulaştırılmış yağsız süt, glukoz şurubu, bitkisel yağlar (değişen miktarlarda palm, pamuk, kanola, ayçiçek), emülgatörler (yağ asitlerinin propan-1,2-diol esterleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritlerinin laktik asit esterleri), stabilizörler (sodyum karboksi metil selüloz, guar gam, keçiboynuzu gamı, karragenan, sodyum aljinat), aroma vericİ, vanilya ekstraktı (%0,001)], KAKAOLU BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ (%33) [Su, peyniraltı suyu konsantresi (süt ürünü), şeker, koyulaştırılmış yağsız süt, glukoz şurubu, bitkisel yağlar (değişen miktarlarda palm, pamuk, kanola, ayçiçek), kakao tozu (%3), emülgatörler (yağ asitlerinin propan-1,2-diol esterleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritlerinin laktik asit esterleri), stabilizörler (sodyum karboksi metil selüloz, guar gam, keçiboynuzu gamı, karragenan, sodyum aljinat)], ÇİLEKLİ BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ (%33) [Su, peyniraltı suyu konsantresi (süt ürünü), şeker, koyulaştırılmış yağsız süt, çilek püresi (%6), glukoz şurubu, bitkisel yağlar (değişen miktarlarda palm, pamuk, kanola, ayçiçek), emülgatörler (yağ asitlerinin propan-1,2-diol esterleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri, yağ asitlerinin mono- ve digliseritlerinin laktik asit esterleri), stabilizörler (sodyum karboksi metil selüloz, guar gam, keçiboynuzu gamı, karragenan, sodyum aljinat), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit), renklendiriciler (pancar kökü kırmızısı, kurkumin), aroma verici.] Eser miktarda yer fıstığı, antep fıstığı, fındık, ceviz, badem, diğer sert kabuklu meyveler, soya, gluten ve yumurta içerebilir. (-18°C)’de muhafaza edilmelidir. Lütfen çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız. Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve Parti Numarası (L) ambalajın üzerindedir. Ürünlerimizde domuz yağı ve domuzdan elde edilen hiçbir katkı maddesi yoktur.